Tjänster

Vi utför alla typer av målarjobb både invändigt och utvändigt, på alla slags underlag. Hos oss kan du räkna med att tidsplanen alltid följs. Välkommen till oss med din förfrågan.

Industri

För oss är inget projekt för stort och vi har målat många industrilokaler genom åren. Har du en industrilokal som behöver målas, kontakta oss så hjälper vi dig.

BYGG

Har du ett byggprojekt på gång att bli klart kommer du behöva duktiga målare snart. Vi kan hjälpa dig med alla typer av måleritjänster inom bygg. Välkommen att höra av dig.

Privat

Är du privatkund och vill ha ommålat i din lägenhet, få fasaden på huset och garaget ommålat eller något annat målarjobb gjort – då har du kommit rätt. Anlitar du oss kan du lita på att vi alltid kommer i tid och utför ett professionellt arbete.

Fastighet

Har du en fastighet som behöver fräschas till och målas om? Vi utför alla slags målarjobb för alla typer av fastigheter, oavsett storlek. Ring oss för mer information.

MICROCEMENT

Vi är certifierade för arbeten med microcement

Microcement är populär för sitt breda användningsområde och look både i hemmiljö och offentlig miljö, inne och ute!

Användningsområderna är många och begränsas egentligen endast av tycke och smak. Populärast är badrum, kök och golv där microcementen är en ekonomisk och tidseffektiv lösning. Kan appliceras på alla befintliga ytor i bra skick samt är enkel att rengöra.

Då materialet inte bygger mer än 2-4mm så påverkas inte befintliga konstruktioner genom vikt eller tjocklek och slutresultatet lämnar inga fogar eller skarvar.

Olika miljöer anpassas med olika strukturer och finish som ihop med färgval och hantverk gör varje yta stilren och unik.

Microcementen är en slitstark och vattenresistent produkt bestående av en tunn cementbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment.